FF Jaro sai oman mobiilisovelluksen - ensimmäisenä Veikkausliigassa

FF Jaro sai oman mobiilisovelluksen - ensimmäisenä Veikkausliigassa

Suunnittelimme ja toteutimme jalkapalloseura FF Jarolle oman mobiilisovelluksen. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta sekä Android Marketista.

Jaron kannattajat löytävät sovelluksesta uusimmat uutiset, joukkueen, otteluohjelman sekä tulokset, JaroTV:n ja sarjataulukon. Sovellus on myös yhteydessä Jaron Facebook-sivuihin.

Sovellusta tullaan kehittämään vielä tulevaisuudessa. Suunnitteluasteella on mm. otteluiden live stream sekä push notifications, joiden avulla puhelin esimerkiksi voi täristä, kun Jaro tekee maalin. Yksi tulevaisuuden ominaisuus voi myös olla kartta, josta kannattajat näkevät missä muut kannattajat liikkuvat. Kartta helpottaisi esimerkiksi vierasotteluissa olevia kannattajia kokoontumaan yhteen.

FF Jaron toimitusjohtaja Niklas Storbacka iloitsee, kun seura on edelläkävijä tiedottamisessa.
- Tänä päivänä vaatimukset tiedottamisesta kasvavat koko ajan. Tieto pitää saada maailmalle aina vain nopeammin. Mobiilisovelluksen ansiosta kannattajamme voivat seurata tuoreimpia tapahtumia missä vain. Olemme erittäin iloisia, että saamme olla tekemässä yhteistyötä paikallisen yrityksen kanssa, Storbacka kertoo.